DIENSTEN

Wat wij allemaal kunnen wissen

Ducore Stealth is gespecialiseerd in het vernietigen van data op zowel mobiele apparaten zoals telefoons en laptops, als op computers en servers. Wij vernietigen uw data dusdanig dat elke vorm van recovery onmogelijk is.

GECERTIFICEERDE DATA VERNIETIGING

Computers en mobiele apparaten zitten vol met kostbare informatie zoals bedrijfsgeheimen, persoonsgegevens en klant communicatie. Om te voorkomen dat deze informatie in verkeerde handen valt dient het apparaat zo gewist te worden dat zelfs met professionele apparatuur geen gegevens kunnen worden achterhaald.

Data vernietiging hoeft niet duur te zijn

MOBIEL

Mobiele telefoons inclusief SD kaart en verborgen partities Meer informatie

COMPUTER & LAPTOP

IDE, Sata en SSD hardeschijven uit computers en laptops. Meer informatie

ServER

Server hardeschijven, SSD, SAS, Raid, Sata en IDE. Meer informatie
w

SErVICE

Wij staan voor heldere communicatie en gepast advies.

Meer informatie

OVERIGE OPSLAG

Usb sticks, SD kaarten, externe hardeschijven. Meer informatie

MOBIELE TELEFOONS

Mobiele telefoons zitten vol met persoonlijke en bedrijfsmatige data die bij een standaart “herstel naar fabrieks instellingen” vaak niet goed, of helemaal niet verwijdert worden. Hierdoor kan met een beetje technische kennis alles worden uitgelezen en verkocht of misbruikt worden.

COMPUTER & LAPTOP

Ook computers en laptops bevatten vaak een goudmijn aan data voor uw concurenten. Als deze persoonlijke en geheime gegevens in verkeerde handen vallen kan dit direct, en indirect een enorme schade post creëren. Ducore Stealth wist deze apparaten dusdanig dat er niets achterblijft.

SERVERS

Een server vol data is de hoofdprijs voor iedere cyber crimineel omdat deze wellicht meerdere intresante databasen en mail servers kan bevatten. Een server heeft vaak een snelle hardeschijven configuratie die wissen moeilijker maken dan normale apparatuur. Ducore Stealth weet hier wel raad mee en garandeerd dat het apparaat helemaal leeg is nadat wij hem gewist hebben.

Overige opslag

Ook losse hardeschijven, usb sticks, SD kaarten e.d. kunnen belangrijke informatie bevatten en zijn na formatteren nog steeds volledig uit te lezen.

Ducore Stealth garandeerd dat ook deze apparaten niet meer te recoveren zijn, na onze wis actie.

Verwijder uw data veilig en aantoonbaar

DucoreStealth als het echt veilig moet!